top of page

Sobre mi

Em dic Marc i em dedico a la fotografia i gravació aèria amb drons i a la producció audiovisual. També soc llicenciat en ciències polítiques, tinc un màster en comunicació i col·laboro amb la fundació filipina "Kalipay", una organització sense ànim de lucre que rescata nens i nenes del carrer.

A mitjans de l'any 2020 vaig tornar a casa després d'un llarg viatge pel sud-est asiàtic i, tan bon punt vaig haver valorat les meves opcions professionals en plena situació de pandèmia mundial, vaig decidir reinventar-me i convertir la meva passió en la meva professió.​

Actualment estic ubicat a Cervera i gestiono una petita empresa de gravació i fotografia aèria amb drons. Els meus treballs poden ser solitaris o en col·laboració amb fotògrafs i videògrafs que aporten les imatges "terrestres" a les meves vistes "des del cel".

Soc una persona pròxima i senzilla que prioritza la qualitat a la quantitat. M'apassiona la meva feina i això em permet donar el millor de mi mateix en tots i cadascun dels projectes.

Sobre...: Sobre nosotros
DSC_2167 copia.jpg
Sobre...: Imagen
bottom of page